Terug naar overzicht

Nieuwbouw Oosthout

Wonen op een plek waar je heerlijk kunt leven en optimaal genieten. Aan de rand van het gezellige dorp Voorhout waar veel gebeurt. Het voormalige Tennispark Oosthout zal getransformeerd worden naar een prachtig nieuw woongebied. Hier zullen met de huidige nieuwbouwplannen ca. 67 woningen worden gebouwd. Een gevarieerd aanbod aan woningen voor senioren (levensloopbestendig) en starters. En er zijn plannen voor een woon- en werkzorgcomplex voor bewoners met autisme.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Centrale ligging

Het nieuwe plan ligt aan de rand van Voorhout in de buurt van een park met speel- en sportplekken. Verder zit je hier goed op het gebied van bereikbaarheid en voorzieningen. De Herenstraat met winkels en leuke restaurantjes is maar 5 minuten fietsen. En met het treinstation op 5 minuten fietsafstand zijn de steden Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam goed bereikbaar. Op de fiets ben je zo op het strand van Noordwijk. Wat wil je nog meer met lekker weer? Kortom, een centrale ligging met in de buurt veel ruimte voor vermaak.

InformatiebijeenkomstĀ 

Wij kunnen ons voorstellen dat u meer over de plannen voor het Tennispark Oosthout wilt weten en wat dit voor u en de buurt betekent. Op woensdag 5 juli jl. hebben we daarom een inloopbijeenkomst georganiseerd. De informatiepanelen van deze bijeenkomst vindt u via de volgende link: informatiepanelen bijeenkomst. Tevens leest u hier het verslag van de inloopbijeenkomst: verslag inloopbijeenkomst.

Blijf op de hoogte van nieuws over project Nieuwbouw Oosthout.
Vul het formulier in!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag voor Van der Hulst
Bouwbedrijf?

Neem contact op