Terug naar overzicht

Wonen in De Kabel

Comfortabel wonen op een plek waar je intens kunt leven en optimaal genieten. Aan de rand van de nieuwe, gezellige wijk Hooghkamer in Voorhout waar veel gebeurt. Hier woon je gezond en duurzaam door het gebruik van natuurlijke materialen. De herenhuizen zijn nagenoeg volledig in hout gebouwd en voorzien van biobased isolatiematerialen. Hout ademt en voelt als een warme deken om je heen. Het geeft de herenhuizen ook nog eens ontzettend veel sfeer. Het ontwerp van architectenbureau Van Manen is prachtig en sluit aan op de bollencultuur in de streek. De 7 luxe herenhuizen zijn zeer ruim en toekomstbestendig gebouwd. De huizen geven je een pure en natuurlijke leefomgeving. Hier ben je in balans. En kun je binnen heerlijk leven en buiten genieten van al het moois in de omgeving!

 Alle woningen De Kabel zijn verkocht!

Het woningaanbod in De Kabel

Lekker leven in De Kabel. Hier wonen voelt als vakantie. Door de natuurlijke materialen en het gezonde binnenklimaat kom je hier helemaal tot rust. De ruime kamers en vele ramen maken het overal in huis lekker licht. De woningen zijn gasloos en voorzien van veel zonnepanelen. Dus klaar voor de toekomst.

Alle woningen zijn verkocht!

Herenhuizen
Type A, B & C

Naar type

Gezelligheid in de wijk

Een nieuwe wijk zoals deze, met aandacht gemaakt, schept alle voorwaarden voor veel gezelligheid. Een picknick op een van de mooie groene plekken in de wijk of een borreltje in de achtertuin. Een heerlijke plek om elkaar gezellig te ontmoeten en samen te genieten.

Met het treinstation op 5 minuten fietsafstand zijn de steden Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam goed bereikbaar.  En op de fiets ben je zo op het strand van Noordwijk. Wat wil je nog meer met lekker weer? Of je nu wat gaat drinken bij een van de gezellig strandpaviljoens of een bezoek brengt aan een van de vele winkels in de Hoofdstraat, hier is altijd wat te beleven. Hou je meer van bos dan kan dat ook. Op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst tussen Noordwijk en Noordwijkerhout is het heerlijk wandelen en vermaken de kinderen zich in het klimbos. Kortom, volop ruimte voor vermaak.

Situatiekaart

Blijf op de hoogte van nieuws over project De Kabel – verkocht.
Vul het formulier in!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie en verkoop

Chantal Lefeber Makelaars

Chantal Lefeber Makelaars

Heeft u een vraag voor Van der Hulst
Bouwbedrijf?

Neem contact op