Active House

Comfortabel, energiezuinig en milieuvriendelijk bouwen

Wij bouwen en ontwikkelen vanuit de visie van Active House. Active House is een internationaal netwerk van experts dat duurzaamheid vertaalt in de bouwpraktijk. De visie achter Active House is dat je comfort, energie en milieu integreert in het volledige bouwproces met als doel dat u zich prettig voelt in een huis dat het milieu en uw portemonnee zo min mogelijk belast.

‘Je moet je prettig voelen in je eigen huis. Wij willen de bewoners van ‘onze’ huizen een comfortabele leefomgeving bieden, die zo is opgebouwd dat het milieu minimaal wordt belast. Een huis dat een echt thuis is: met een goed binnenklimaat, energiezuinig en met respect voor de natuurlijke omgeving.’

Comfort – Creëert een gezonder en comfortabeler leven
Een Active House heeft een gezonder en comfortabeler binnenklimaat. De bewoners genieten van veel daglicht en verse lucht. De gebruikte bouwmaterialen hebben een positieve invloed op het comfort en het binnenklimaat.

Energie – Draagt positief bij aan de energiebalans van het gebouw
Een Active House is energiezuinig. Zo veel mogelijk energie komt uit duurzame bronnen geïntegreerd in het gebouw of van collectieve systemen die duurzaam opgewekte elektriciteit leveren.

Milieu – Heeft een positieve invloed op het milieu
Een Active House geeft meer dan het neemt en sluit nauw aan op haar omgeving. Wij gaan bewust om met (de herkomst van) energie en bouwmaterialen.

Heeft u een vraag voor Van der Hulst
Bouwbedrijf?

Neem contact op