Vitaal Vakmanschap

Investeren in de toekomst

Het bevorderen van veilig werken, plezier in het werk en vooruitkijken zijn de centrale thema’s binnen ons bouwbedrijf. Niet achterblijven, maar voorop lopen! Investeren in je eigen toekomst is een kreet die regelmatig te horen is.

Omdat we een middelgroot bouwbedrijf zijn, biedt dat veel kansen voor nieuwe ideeën en producten. De lijnen zijn kort en we vormen met elkaar een hechte groep. Zo houden we plezier in het werk en blijven we vooruit kijken.

In de praktijk

In 2018 zijn we gestart met het programma Vitaal Vakmanschap samen met TNO en Building Human Talent. Met dit programma laten we onze vakmensen zelf in beweging komen met betrekking tot hun duurzame inzetbaarheid. We zijn aan de slag gegaan met een persoonlijk traject, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in scholings- of coachingstrajecten. In ons bedrijf hebben we duurzame inzetbaarheidsgesprekken in plaats van beoordelingsgesprekken. Zo blijven we aansluiten op de individuele behoefte van onze mensen. Hiermee zorgen we voor tevreden medewerkers, nu én in de toekomst.

Heeft u een vraag voor Van der Hulst
Bouwbedrijf?

Neem contact op