Over ons

U bent onze drijfveer waarvoor wij willen bouwen

Wat leuk dat u interesse heeft in ons bedrijf! Wij willen graag meer over u weten. Wie bent u? Hoe groot wilt u wonen? Wat is wat u betreft een fijn thuis? Of hoe onderneemt u? De antwoorden op deze vragen drijven ons. En daarom benaderen wij de ontwikkeling, bouw en het klantcontact op onze eigen persoonlijke manier. Wij spreken iedereen en kennen de verhalen achter onze kopers en opdrachtgevers. Binnen onze organisatie zijn de lijnen kort en met elkaar vormen we een hechte groep.

Vernieuwen en innoveren

Kleinschalig, persoonlijk denken en maatwerk leveren: het is goed mogelijk dat dat nog voortkomt uit het feit dat we een écht familiebedrijf zijn. Ruim 55 jaar geleden opgericht door Gerard van der Hulst. In de afgelopen jaren zijn we getransformeerd in een innovatief bedrijf met Yvonne van der Hulst aan het roer. Met onze vernieuwingen en innovaties zijn we een inspirator in de markt en lopen we voorop in duurzaam bouwen.

Voorop lopen

Wij zijn koploper en denken, doen en delen duurzaam. Door continu te blijven innoveren en traditioneel vakmanschap te verbinden met nieuwe inzichten en technieken lopen wij voorop als het gaat om duurzaam en energiezuinig bouwen. We ontwikkelen en bouwen volgens de visie van Active House en realiseren woningbouw volgens het Plusleven concept. Zo dragen we bij aan een duurzaam gebouwde omgeving en creëren we een bewoonbare wereld voor onze volgende generatie. Dat is wat ons drijft!

Duurzame relaties

Duurzaamheid naar een hoger niveau tillen, dat vinden we belangrijk. Daarom gaan we duurzame relaties met partners aan. Deze zorgen voor enorme kansen en maken het vernieuwen en verduurzamen van de bouw mogelijk. We delen kennis, reduceren faalkosten en doorlooptijd van projecten en zijn in staat om de hoogst mogelijke kwaliteit op te leveren. Van elke leverancier of industriepartner vragen we hun beste product voor de situatie. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en softwareprogramma’s. Op deze manier zijn we in staat de benodigde bijdrage voor het realiseren van de klimaatdoelstellingen te leveren. Samen bouwen aan een duurzame toekomst.

Van der Hulst Bouwbedrijf voor u?

U kunt ons inschakelen voor bouw of verbouw, villabouw, restauratie, renovatie en utiliteitsbouw. Ook realiseren wij nieuwbouwprojecten die we zelf ontwikkelen. Ons werkgebied strekt zich uit van de Duin- en Bollenstreek tot Haarlem, Den Haag en het Gooi. Bekijk onze referenties eens, dan krijgt u een nog beter beeld.

Certificering

Stichting BouwGarant

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland. Wij dragen het BouwGarant-keurmerk en voldoen hiermee aan een reeks van kwaliteitseisen. Die eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren, hoe meer- en minderwerk berekend wordt en de werkwijze bij oplevering. Met dit keurmerk staat onze organisatie voor vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit.

www.bouwgarant.nl

Woningborg

Om u zekerheid te bieden bij de bouw of verbouw van een woning bouwen wij onze woningen met het Woningborg-certificaat. Het certificaat dekt belangrijke risico’s bij het bouwen van een woning of verbouwing af.

www.woningborg.nl

Blader hieronder door ons magazine

Voorman – villa’s & complexe verbouwingen

Lees verder

Leerling – Timmerman / Timmervrouw

 

Lees verder

Heeft u een vraag voor Van der Hulst
Bouwbedrijf?

Neem contact op