Terug naar overzicht

Kruishoorn: uniek wonen aan het water in Lisse

Ontspannen wonen in de nieuwe wijk Kruishoorn in Lisse. Op een unieke plek waar water, bos en bollenvelden een kleurrijk landschap vormen. De nieuwe woningen liggen midden in dit schouwspel, dicht bij het centrum, dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt. Hier beleef je de tijd van je leven. Tijd om meer te vertellen over de nieuwe woningen. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!

NOG ENKELE TE KOOP: geschakelde watervilla’s type A en B met steiger aan vaarwater! 

 

Het woningaanbod in Kruishoorn

De woningen in deze eerste fase van Kruishoorn zijn heel divers. In Kruishoorn is voor ieder wat wils. De twee-onder-een-kappers variëren in stijl en liggen aan het water met een doorgaande vaarroute naar de Kagerplassen. Hier woon je energierijk, de woningen zijn gasloos en voorzien van zonnepanelen.

Waterwoningen (Te koop)
Type A & B

Naar type

Waterwoningen (Verkocht)
Type C, D, E & F

Naar type

Patiowoningen (Verkocht)
Type G

Naar type

Eengezinswoningen (Verkocht)
Type H, I & J

Naar type

Geniet van je omgeving

De nieuwe wijk Kruishoorn is heerlijk ruim opgezet. Door de ligging aan het water heb je hier altijd dat vakantiegevoel. Aan het einde van de al bestaande wijk, dus heel rustig nabij het water van de Greveling. En toch loop je ook zo het gezellige centrum van Lisse in voor een avondje uit of een lunch op het terras.

 

Actief buiten

In Lisse ervaar je het allemaal. Hier combineer je een rustige woonomgeving met de dynamiek van de steden Leiden, Den Haag en Haarlem dichtbij. Het water van de kanalen en plassen in de omgeving is prachtig. Door al dat water krijg je nog meer dat vakantiegevoel. Fiets je naar links of naar rechts dan zit je binnen de kortste keren op het strand of in het bos. Pluk appels in de leukste boomgaard van Nederland, De Olmenhorst en bekijk kunst in een van de musea in de buurt.

 

 Verkoop

Heb je interesse in energierijk wonen in Kruishoorn Lisse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Lefeber Makelaars via info@chantallefeber.nl

Situatiekaart

Blijf op de hoogte van nieuws over project Kruishoorn – te koop.
Vul het formulier in!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie en verkoop

Chantal Lefeber Makelaars

Chantal Lefeber Makelaars

Heeft u een vraag voor Van der Hulst
Bouwbedrijf?

Neem contact op