Van der Hulst Huis

Uw eigen huis op maat

Iedereen droomt van een eigen huis. Het leuke aan een nieuwbouwhuis is dat u uw nieuwe thuis precies zo kunt indelen en inrichten zoals u dat wenst. Daarom ontwikkelen wij momenteel ons Van der Hulst Huis. Gasloos, circulair en volledig modulair gebouwd. Bij het modulaire ontwerp zijn de bouwdelen of materialen geschikt voor hergebruik en daardoor heel goed te recyclen. We letten op de herkomst, verwerking en kwaliteit van het materiaal. Samen met u realiseren we uw huis geheel op maat en dat ook nog eens snel, betaalbaar en van de hoogste kwaliteit. Het huis van de toekomst realiseren wij nu!

Voordelen voor u

  • Snel te realiseren en volledig demontabel: omdat delen van het huis al voorgefabriceerd zijn, kunnen we de bouwtijd aanzienlijk verminderen en is uw huis dus sneller klaar dan een regulier huis.
  • Betaalbaar: hergebruik van materialen zorgt voor financiële voordelen.
  • Energieleverend: het huis kan worden uitgevoerd als Plusleven-wonen met lage vaste energie maandlasten.
  • Circulair: de beschikbare bouwmaterialen uit eerdere bouwprojecten en hernieuwbare materialen worden toegepast in de bouw.
  • Een ontwerp van het Noordwijkse architectenbureau Van Manen, dus de huizen hebben ontzettend veel sfeer en uitstraling.

Heeft u een vraag voor Van der Hulst
Bouwbedrijf?

Neem contact op