Ons eigen magazine: Energierijk wonen!

Inspirerende initiatieven en trends op het gebied van duurzaam wonen in ons eigen magazine gebundeld. Van meubels gemaakt van gekapt hout uit de Bollenstreek en onze nieuwe demontabele circulaire merkwoning tot een natuurinclusieve berging. De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de allereerste uitgave van ons magazine Energierijk wonen, dat is verspreid onder 60.000 huishoudens in de Duin- en Bollenstreek. De naam van het magazine sluit aan op dé uitdaging van de bouwsector: de energietransitie. Lees Energierijk wonen hier!

Duurzaam bouwen met vaste bouwpartners

Wij streven ernaar om onze woningen uiterst duurzaam te bouwen. Waarom genoegen nemen met minder als je weet dat het nog beter kan? Dat heeft ervoor gezorgd dat onze woningen futureproof, energieleverend, circulair en smart grid-ready zijn. Wij zijn altijd op zoek naar datgene wat er beter kan in ons vakgebied en naar ruimte om te groeien met als doel maximale duurzame impact. Duurzame oplossingen voegen we samen en integreren we om verbeteringen aan te brengen in onze branche. Dit doen we samen met onze vaste bouwpartners. Bouwpartners met wie we al jarenlang samenwerken. Deze samenwerking brengen we tot uiting in ons eerste eigen magazine!

Energie, trots en vertrouwen!

In deze turbulente tijden blijven wij bouwen aan de wereld van morgen. Wij delen graag onze kennis en gaan graag in gesprek over bouwprojecten in de toekomst. Een toekomst die we met energie, trots en vertrouwen tegemoet zien! Wij wensen u veel leesplezier!