Van der Hulst Bouwbedrijf

Laantje van Welgelegen

[wonderplugin_gridgallery id=1]

(Alle woningen verkocht)
Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout

In het centrum van Voorhout wordt project Laantje van Welgelegen gerealiseerd. Een schitterend woningbouwplan dat grenst aan de Boerhaavetuin, een monument van historische en sfeerbepalende waarde in Voorhout. Bij de ontwikkeling van project Laantje van Welgelegen heeft de architect zich laten inspireren door de bijzondere uitstraling van de directe omgeving. De indeling van de wijk, de aankleding en de architectuurkeuze zijn gebaseerd op deze uitgangspunten en refereren aan de uitstraling van weleer. Het resultaat is prachtig. Een sfeervolle woonwijk met bijzondere huizen: 2 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen. Een bijzondere plek om te wonen.

Gunstige ligging

De ligging van Voorhout is uniek, in het hart van de prachtige Bollenstreek. Voorhout ligt dichtbij het strand en de duinen en combineert een rustige woonomgeving met de dynamiek van de Randstad. Via de snelweg bent u zo in Leiden, Den Haag of Amsterdam. En met een eigen NS-station in de buurt bent u met de trein binnen een half uur in Den Haag of Haarlem. Wonen in Voorhout is wonen op een prettige locatie. Goed bereikbaar, van alle gemakken voorzien en bovenal wonen in een natuurlijke omgeving.

De sfeer van weleer, comfort van nu

Bij de ontwikkeling van de huizen in Laantje van Welgelegen hebben de architecten van Van Egmond rekening gehouden met de huidige woonwensen. Het resultaat is uniek. Bijzondere huizen die niet alleen heel mooi zijn om te zien, maar waarin u ook nog eens heel comfortabel woont. Met het oog op de toekomst zijn alle huizen gasloos en voorzien van PV-panelen.

Wonen zoals u dat wenst

De prachtige huizen onderscheiden zich door de sfeervolle architectuur. De statige en doordachte vormgeving geeft het huis veel volume. De twee-onder-een-kapwoningen worden uitgevoerd met een royale tuingerichte kamer. De openslaande deuren bieden toegang tot uw heerlijke tuin. De twee-onder-een-kapwoningen hebben op de 1‌e verdieping drie ruime slaapkamers, een royale badkamer en een vaste trap naar de zéér ruime zolder.

Ook de vrijstaande woningen zijn ontzettend sfeervol en comfortabel. De ruime woonkamer geeft toegang tot de rondom gelegen tuin. Op de 1e verdieping bevinden zich maar liefst 4 heerlijke royale slaapkampers en een badkamer.  De zolder is ontzettend ruim en biedt de mogelijkheid voor twee extra slaapkamers. Het is hier heel fijn wonen dus!

Interesse in wonen in Laantje van Welgelegen

Heeft u interesse in een twee-onder-een-kapwoning? Dan kunt u het inschrijfformulier inleveren bij Chantal Lefeber Makelaardij, Heereweg 211 in Lisse of per mail sturen naar: info@chantallefeber.nl. Heeft u interesse in een vrijstaande woning? Dan kunt u het inschrijfformulier inleveren bij Geurts Makelaars, Herenstraat 136 in Voorhout of per mail sturen naar: voorhout@zekervia.nl.

De twee-onder-één-kapwoningen hebben een verkoopprijs vanaf € 595.000,- V.O.N.

De vrijstaande woningen hebben een verkoopprijs vanaf € 990.000,- V.O.N.

Interesseformulier

Wilt u op hoogte gehouden worden van nieuws over het plan Laantje van Welgelegen? Vult u dan onderstaand formulier in:

Geslacht
ManVrouwOverig

Voornaam

Achternaam

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik ben akkoord met de privacyverklaring

captcha

Vul de bovenstaande captcha in