Van der Hulst Bouwbedrijf

Laantje van Welgelegen

[wonderplugin_gridgallery id=1]

Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout

In het centrum van Voorhout wordt project Laantje van Welgelegen gerealiseerd. Een schitterend woningbouwplan dat grenst aan de Boerhaavetuin, een monument van historische en sfeerbepalende waarde in Voorhout. Bij de ontwikkeling van project Laantje van Welgelegen heeft de architect zich laten inspireren door de bijzondere uitstraling van de directe omgeving. De indeling van de wijk, de aankleding en de architectuurkeuze zijn gebaseerd op deze uitgangspunten en refereren aan de uitstraling van weleer. Het resultaat is prachtig. Een sfeervolle woonwijk met bijzondere huizen: 6 twee-onder-één-kapwoningen. Een bijzondere plek om te wonen.

Gunstige ligging

De ligging van Voorhout is uniek, in het hart van de prachtige Bollenstreek. Voorhout ligt dichtbij het strand en de duinen en combineert een rustige woonomgeving met de dynamiek van de Randstad. Via de snelweg bent u zo in Leiden, Den Haag of Amsterdam. En met een eigen NS-station in de buurt bent u met de trein binnen een half uur in Den Haag of Haarlem. Wonen in Voorhout is wonen op een prettige locatie. Goed bereikbaar, van alle gemakken voorzien en bovenal wonen in een natuurlijke omgeving.

De sfeer van weleer, comfort van nu

Bij de ontwikkeling van de huizen in Laantje van Welgelegen hebben de architecten van Van Egmond rekening gehouden met de huidige woonwensen. Het resultaat is uniek. Bijzondere huizen die niet alleen heel mooi zijn om te zien, maar waarin u ook nog eens heel comfortabel woont. Met het oog op de toekomst zijn alle huizen gasloos en voorzien van PV-panelen.

Wonen zoals u dat wenst

De twee-onder-één-kapwoningen onderscheiden zich door de sfeervolle architectuur. De statige en doordachte vormgeving geeft het huis veel volume. De huizen worden uitgevoerd met een royale tuingerichte kamer. De openslaande deuren bieden toegang tot uw heerlijke tuin. Op de 1‌e verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een royale badkamer en een vaste trap naar de zéér ruime zolder. Fijn wonen dus!

Interesse in wonen in Laantje van Welgelegen

Heeft u interesse in een woning in Laantje van Welgelegen? Dan kunt u zich inschrijven door middel van het inschrijfformulier op onze website. Het volledig ingevulde inschrijfformulier kunt u inleveren tot maandag 19 november a.s. op het kantoor van Chantal Lefeber Makelaardij, Heereweg 211 in Lisse of per mail versturen naar e-mailadres: info@chantallefeber.nl.

U ontvangt uiterlijk in week 47 bericht van ons of u in aanmerking komt voor een woning waarvoor u heeft geopteerd. Vanaf week 48 maakt het team van Van der Hulst Bouwbedrijf een afspraak met de optanten. Geïnteresseerden die helaas niet in aanmerking komen, ontvangen in week 48 per mail bericht van de makelaar.

De twee-onder-één-kapwoningen hebben een verkoopprijs vanaf € 595.000,- VON.

Interesseformulier

Wilt u op hoogte gehouden worden van nieuws over het plan Laantje van Welgelegen? Vult u dan onderstaand formulier in:

Geslacht
ManVrouwOverig

Voornaam

Achternaam

Postcode

Woonplaats

E-mailadres

Ik ben akkoord met de privacyverklaring

captcha

Vul de bovenstaande captcha in