Terug naar overzicht

Eilandenrijk – verkocht

Ervaar het eilandgevoel

Als echte waterliefhebber woon je hier heerlijk op het eiland in de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout. Eilandenrijk bestaat uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande villa’s.  Omringd door water en groen ervaart u hier een permanent vakantiegevoel. Ook hier is dankzij een intensieve samenwerking met onze duurzame partners Plusleven-wonen mogelijk. Dit betekent extra wooncomfort én lage vaste energielasten van € 25,- per maand. Kijk eens in de video hoe prachtig wonen op het eiland wordt.

Downloads:

Eigentijds en luxe wonen

De royale vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen onderscheiden zich door hun moderne strakke architectuur en hoogwaardige en duurzame afwerking. Ze zijn ontworpen door het Noordwijkse architectenbureau Van Manen. De huizen zijn eigentijds en hebben een eigen karakter door het toepassen van strakke lijnen en het gebruik van natuurlijke hoogwaardige materialen. De plint van de huizen die wordt uitgevoerd in natuursteen look in combinatie met het grijswitte stucwerk op de gevel geven de huizen veel statuur en allure. Dit samen met de houten lamellen die voor zonwering in het gevelbeeld zijn verwerkt.

Energierijk wonen op het eiland

Dankzij een intensieve samenwerking met onze duurzame partners woont u ook hier volgens ons Plusleven-wonen concept. Dat betekent dat de huizen sowieso gasloos zijn, maar ook nog eens heel energiezuinig. Dit zorgt voor extra wooncomfort én lage vaste energielasten van € 25,- per maand. Dit is dus de enige energienota die u zult ontvangen, als u besluit om in ons project te gaan wonen. Hier woont u in het huis van de toekomst!

Interesse in wonen in Eilandenrijk

Heeft u interesse in wonen in Eilandenrijk? Dan kunt u zich inschrijven door middel van het inschrijfformulier op onze website. Het volledig ingevulde inschrijfformulier kunt u inleveren op het kantoor van Chantal Lefeber Makelaardij, Heereweg 211 in Lisse of per mail versturen naar e-mailadres: info@chantallefeber.nl.

 

Blijf op de hoogte van het plan Langs de Kreken. Vul het formulier in!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie en verkoop

Chantal Lefeber Makelaars

Chantal Lefeber Makelaars