Van der Hulst Bouwbedrijf

Nieuws en blog

Bouw Eilandenrijk van start!

Terwijl de meeste mensen thuis waren, vond in Hooghkamer Voorhout vrijdag jl. een bijzonder moment plaats. Op het eiland middenin de nieuwe wijk Hooghkamer sloegen we de eerste paal van het project Eilandenrijk, onderdeel van Langs de Kreken. Door het coronavirus betekende dit een start bouw zonder onze kopers erbij. Maar we konden het niet nalaten om de eerste paal van het project Eilandenrijk in Hooghkamer Voorhout te voorzien van een beetje confetti.

Lage energie maandlasten met Plusleven
Op dit prachtige plekje aan de rand van Voorhout realiseren we 17 luxe twee-onder-een-kapwoningen en villa’s direct aan het water gelegen. Hier woon je heerlijk ruim en comfortabel middenin het groen. En weet je wat ontzettend bijzonder is aan wonen in Eilandenrijk? Alle woningen in Eilandenrijk voeren we uit als Plusleven wonen. Met een Plusleven woning kan energie worden opgewekt, gebruikt en uitgewisseld met andere energiegebruikers. Deze uitwisseling gebeurt digitaal als een pakketje duurzame energie. Zo ontstaat een nieuwe energiemarkt, een digitale energiemarkt. De bewoners hebben hiermee optimaal rendement uit hun woning en energielasten van slechts 25 euro per maand. Dit is dus de enige energienota die je ontvangt!

Heeft u interesse in comfortabel wonen in het huis van de toekomst? Neemt u dan contact op met Chantal Lefeber Makelaars of bezoekt u onze projectpagina Langs de Kreken.