Bouw Eilandenrijk van start!

Terwijl de meeste mensen noodgedwongen thuis waren, vond in Hooghkamer Voorhout vrijdag jl. een bijzonder moment plaats. Op het eiland middenin de nieuwe wijk Hooghkamer sloegen we de eerste paal van het project Eilandenrijk, onderdeel van Langs de Kreken. Door het coronavirus betekende dit een start bouw zonder onze kopers erbij. Maar we konden het niet nalaten om de eerste paal van het project Eilandenrijk te voorzien van een beetje confetti.

Lage energie maandlasten met Plusleven

Op dit prachtige plekje in Hooghkamer Voorhout realiseren we 17 luxe twee-onder-een-kapwoningen en villa’s direct aan het water gelegen. Hier woon je heerlijk ruim en comfortabel middenin het groen. En weet je wat ontzettend bijzonder is aan het project? Alle woningen in Langs de Kreken voeren we uit als Plusleven wonen. Met een Plusleven woning kan energie worden opgewekt, gebruikt en uitgewisseld met andere energiegebruikers. De bewoners hebben hiermee optimaal rendement uit hun woning en energielasten van slechts 25 euro per maand. Dit is dus de enige energienota die je ontvangt!

Samen veilig doorbouwen

Wij willen veilig aan het werk blijven tijdens de coronacrisis. Daarom volgen wij de maatregelen die het RIVM en Bouwend Nederland hebben opgesteld. Zo waarborgen we de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers. We zorgen ervoor dat de bouw niet stilvalt en dat de realisatie van onze woningen zoveel als mogelijk veilig verder kan. Dit betekent voor u dat de woningen in project Langs de Kreken in Hooghkamer Voorhout in verkoop zijn en blijven.

Heeft u interesse in comfortabel wonen in het huis van de toekomst? Neemt u dan contact op met Chantal Lefeber Makelaars of bezoekt u onze projectpagina Langs de Kreken.