Terug naar overzicht

De Kreken – verkocht

Slim wonen met lage energie maandlasten

De Kreken in Voorhout bestaat uit 10 prachtige complete huizen aan het water: 2 vrijstaande villa’s en 8 vrijstaand geschakelde villa’s op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam en Den Haag. Living the dream… Dankzij een intensieve samenwerking met onze duurzame partners maken we hier Plusleven-wonen mogelijk. Dit betekent extra wooncomfort én lage vaste energielasten van € 25,- per maand. Beleef wonen in het huis van de toekomst nu al met onderstaande video!

Downloads:

Natuur, water & thuis

Want stelt u zich eens voor, wonen in een prachtige ruim huis met privé strand in een heerlijk groene buurt. De luxe herenhuizen zijn ontworpen onder architectuur van Van Manen uit Noordwijk. Het unieke design maakt elk huis even bijzonder.

Wonen aan het water

De villa’s hebben aan de voorzijde uitzicht op het dorpsplein en aan de achterzijde langs de rand boven het eiland liggen ze aan het water. De vrijstaand geschakelde villa’s zijn op de begane grond met elkaar verbonden, waardoor zij een heel eigen karakter krijgen. De veranda aan de achterzijde en het balkon aan de voorzijde geven het huis nog meer sfeer.

Plusleven in De Kreken

Dankzij een intensieve samenwerking met onze duurzame partners maken we Plusleven-wonen in project De Kreken mogelijk. De huizen zijn sowieso gasloos, maar ook nog eens heel energiezuinig. Dit resulteert concreet in extra wooncomfort én lage vaste energielasten van € 25,- per maand. Dit is dus de enige energienota die u zult ontvangen, als u besluit om in ons project te gaan wonen. Hier woont u in het huis van de toekomst!

Interesse in wonen in Langs de Kreken

Heeft u interesse in wonen in De Kreken? Dan kunt u zich inschrijven door middel van het inschrijfformulier op onze website. Het volledig ingevulde inschrijfformulier kunt u inleveren op het kantoor van Chantal Lefeber Makelaardij, Heereweg 211 in Lisse of per mail versturen naar e-mailadres: info@chantallefeber.nl.

 

Blijf op de hoogte van het plan Langs de Kreken.
Vul het formulier in!

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Informatie en verkoop

Chantal Lefeber Makelaars

Chantal Lefeber Makelaars