Yvonne van der Hulst in top 3 Bouwvrouw award

Waanzinnig trots zijn wij! Onze directeur Yvonne van der Hulst is een van de drie genomineerde impactvolle vrouwen in de bouw. Zij maakt kans op de Cobouw Bouwvrouw Award 2022. Op 22 november a.s. vindt de uitreiking van de award plaats. Wij wachten in spanning af.

Voorop blijven lopen

Vorig jaar lanceerde zij het Energierijk Wonen concept. Een primeur voor Nederland. Yvonne is gedreven en weet dat je zonder consistentie niet de finish kunt halen, de stip op de horizon niet kunt plaatsen en je doel niet kunt bereiken. Doen waar je gepassioneerd over bent, risico’s nemen en niet bang zijn om fouten te maken. Zij is een pionier als het gaat om het toepassen van innovaties ten behoeve van de energietransitie. Momenteel ontwikkelt zij met haar team casco geprefabriceerde woningen voorzien van biobased isolatiematerialen en in hout ontworpen met een bakstenen facade. Met dit concept borduurt Yvonne verder voort op toekomstbestendig wonen en zet zij weer een hele grote stap vooruit op het gebied van circulariteit en duurzaamheid!

Cobouw Awards

De Cobouw Awards zijn hét hoogtepunt van het jaar voor de Nederlandse bouwwereld. Onafhankelijke jury’s belichten het allerbeste werk in de categorieën digitalisering, duurzaamheid en innovatie. In nauwe samenwerking met advies- en accountantskantoor PwC wordt de Cobouw50 opgesteld. Daarnaast worden ook awards uitgereikt aan een opmerkelijk jong talent én aan de bouwvrouw van het jaar. Tevens reiken zij ook de aanmoedigingsprijs voor het meest duurzame bouwbedrijf uit.