Winnaar KBB Award 2019

Je kunt het bijna niet gemist hebben! Veel media schreven erover. Wij zijn uitgeroepen tot winnaar van de KBB Award 2019. Een ontzettend mooie prestatie. Yvonne van der Hulst kreeg de prijs, een glassculptuur van Frits Hardon, uit handen van kringvoorzitter Arjan Bakker. We hebben ons als winnaar bewezen op het gebied van innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap. Yvonne van der Hulst was ontzettend blij en trots. ‘Dit had ik niet durven dromen. Ik ben zo trots op ons team. Zij zitten hier ook in de zaal. Dit hebben we mooi gedaan!’

Na een uitgebreid vooronderzoek door de jury, onder leiding van Carla Kieft-Schrama, is ons bouwbedrijf samen met De Menken Keuken genomineerd voor deze ondernemersprijs. Tijdens de spetterende finale kregen beide bedrijven een half uur de tijd om hun bedrijf te promoten. Yvonne van der Hulst gaf de aanwezigen een kijkje achter de schermen van het mooie bouwbedrijf en viel op door het energiezuinige duurzame bouwen, dat wij al sinds 2013 propageren. Na het realiseren van Nul-op-de-Meter woningen in 2018 hebben wij weer een stap vooruit gezet met onze Plus-op-de-Meter woningen, die momenteel verrijzen in de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout.

Bij de beoordeling werd door de jury gekeken naar aspecten als: ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid, M.V.O., personeel, kwaliteit en bedrijfsvoering. Dat de prijs tot de verbeelding spreekt in de regio kwam duidelijk naar voren uit het feit dat ruim 100 ondernemers en politieke vertegenwoordigers uit de Duin- en Bollenstreek bij de finale aanwezig waren. Allard Kalff, bekend van radio en TV, presenteerde de finale-bijeenkomst. Op de foto (v.l.n.r.) Arjan Bakker (voorzitter KBB), Yvonne van der Hulst, Rob Pouw (plaatsvervangend voorzitter van de jury KBB Award) en Allard Kalff.