Wij zijn genomineerd voor de ESF Award!

Soms kan je heel blij worden van nieuws…Van der Hulst Bouwbedrijf is 1 van de 10 genomineerden, die na een kritische selectie door een vakjury, meedingt naar de ESF-Award 2020. De award voor het meest bijzondere ESF project. Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is het belangrijkste Europese middel om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan werk te helpen en te zorgen voor eerlijke arbeidskansen voor alle EU-burgers. Onze deelname aan het door TNO ontwikkelde programma Vitaal Vakmanschap viel op!

Veilig werken en ontwikkelen

Als eerste middelgroot MKB-bedrijf gingen we in 2018 de uitdaging met Vitaal Vakmanschap aan en deden we mee aan deze publiek-private-samenwerking. Innoveren en vernieuwen staat bij ons voorop, ook op het gebied van duurzame inzetbaarheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De zorg voor onze medewerkers optimaliseren, het bevorderen van veilig werken en het creëren van een leercultuur binnen ons bedrijf.

Zelf aan de slag

De uitdaging in het programma lag bij het motiveren van onze medewerkers om zelf aan de slag te gaan met hun behoeften en duurzame inzetbaarheid. Interventies, zoals de DISC training, hebben mede bijgedragen aan nog meer begrip van medewerkers onder elkaar. Dat we daarnaast met elkaar de Passo Challenge hebben volbracht waarbij we in teams elke dag 10.000 stappen hebben gezet, maakte het programma compleet.

Kijk en stem ons naar de finale!

We kunnen u van alles vertellen over het traject Vitaal Vakmanschap. Maar nog leuker is om zelf de promotiefilm te bekijken. Vanaf vandaag staat deze online en kunt u zien hoe het programma heeft bijgedragen aan vitaal vakmanschap in ons bedrijf. Met in de hoofdrol onze uitvoerder Patrick. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat de nominatie wordt omgezet in een nummer 1 plaats. Kijken en stemmen dus! Klik hier voor de promotiefilm