Waterrijk wonen in Langs de Kreken

Coming soon!

We zijn er bijna klaar voor en daarom informeren wij u alvast over comfortabel wonen in ons project ‘Langs de Kreken’ in project Hooghkamer te Voorhout! Wij zijn enorm enthousiast over de mooie ontwerpen en laten u daarom heel graag alvast de eerste impressies van de 5 vrijstaande woningen, 8 vrijstaand geschakelde woningen en 4 twee-onder-een-kap woningen zien.

Fraai wonen aan het water

Want stelt u zich eens voor, wonen in een prachtige ruime woning in een heerlijk groene buurt direct gelegen aan het water. De fraaie twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in Langs de Kreken zijn ontworpen onder architectuur van Van Manen uit Noordwijk. De verschillende bouwstijlen maken elke woning even bijzonder.

Slim wonen, klaar voor de toekomst

Voor alle woningen geldt dat zij met ons concept Plus-op-de-Meter worden uitgevoerd. Hiervoor hebben wij onlangs de Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs Wonen ontvangen! Dit betekent sowieso gasloos, maar ook nog eens heel energiezuinig gebouwd. De maandelijkse energielasten zijn nagenoeg nihil. De woningen worden allen voorzien van de beste technologie en software.

Geniet van waterrijk wonen in ruime familiehuizen die klaar zijn voor de toekomst. 2030 begint nu!

De woningen zullen aan het einde van het eerste kwartaal van 2019 in de verkoop gaan. Wilt u op de hoogte blijven, schrijf u dan in via het interesseformulier op de projectpagina:

Formulier