Van der Hulst Bouwbedrijf deelnemer Circulair West

Als koploper in duurzaamheid verbinden we ons sinds vandaag aan de stichting Circulair West. Het is onze ambitie om op alle vlakken het maximale eruit te halen voor een toekomstbestendige leefomgeving. Door ons te verbinden aan Circulair West en de 17 Sustainable Development Goals zetten we weer een concrete stap in de versnelling naar een duurzame toekomst.

Toekomstbestendig gebouwde omgeving

We vinden het belangrijk om in te spelen op de toekomst en wat de markt daarvoor al biedt. Al onze projecten bouwen wij nu al volgens de visie van Active House, waarbij een gezond en comfortabel binnenklimaat centraal staat. In onze Plusleven woonwijken wekken en slaan de woningen hun energie op en delen deze vervolgens met de omgeving. Maar we gaan verder. Al onze duurzaamheidsoplossingen komen samen in onze eigen merkwoning die wij volledig circulair en biobased bouwen en binnenkort introduceren op de markt. Hiermee dragen wij bij aan een toekomstbestendig gebouwde omgeving. Maar dit kunnen we alleen bereiken als wij in staat zijn om te verbinden met gelijkgestemde partners, met onze doelgroepen en de toekomst. Zien wat nodig is!

Icoonprojecten

De stichting Circulair West zet zich in voor een economie die efficiënt omgaat met materiaalstromen, concurrerend is en duurzaam produceert. Zij maakt zich sterk voor het beschermen van de leefomgeving en biodiversiteit. Maar draagt ook bij aan nieuwe toekomstbestendige werkgelegenheid. Door ons aan te sluiten bij Circulair West werken we samen met mensen die willen en kunnen veranderen, dat is wat ons aantrekt. Een kopgroep die organisatorisch en mentaal de ruimte krijgt om met nieuwe ideeën en concrete plannen te komen en te werken aan icoonprojecten, zoals ‘de duurzame woonwijk’. Het is juist van belang dat directies en management het vertrouwen geven aan de pioniers die werken aan deze projecten en dit traject vormgeven.