Start verkoop Langs de Kreken

De voorbereidingen voor project Langs de Kreken in Hooghkamer Voorhout zijn in volle gang. In deze fase realiseren we 17 prachtige riante woningen direct aan het water gelegen: 5 vrijstaande woningen, 8 vrijstaand geschakelde woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. U bent van harte welkom op de START VERKOOP van Langs de Kreken op woensdag 24 april a.s. tussen 17.00 uur en 20.00 uur in ons verkoopcentrum Hooghkamer, Vivaldipark 1 in Voorhout.

Start verkoop

Wat kunt u verwachten? Tijdens de start verkoop presenteren we de 17 sfeervolle woningen. Alle woningen in Langs de Kreken liggen direct aan het water van de Molentocht. Waterrijk wonen in optima forma. Duurzame energiezuinige woningen met een hoog afwerkingsniveau en mooi materiaalgebruik, zoals gevelstenen en gootomlijstingen. Onder architectuur van Van Manen ontworpen. ‘All inclusive wonen’: royale, brede woonkamer aan het water, veel slaapkamers, sfeervolle veranda en luxe badkamer en keuken. Compleet wonen dus!

De verkoopbrochure en prijslijst liggen tijdens de start verkoop voor u klaar. Kortom, voldoende om u te laten inspireren over waterrijk wonen in Langs de Kreken!

Locatie en tijdstip

Waar? Verkoopcentrum Hooghkamer, welke voor ons gerund wordt door Chantal Lefeber Makelaardij, Vivaldipark 1 in Voorhout.
Wanneer? Woensdag 24 april a.s. tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in het Strausspark of de omliggende buurt.