Start verkoop Laantje van Welgelegen

De voorbereidingen voor plan Laantje van Welgelegen zijn in volle gang. In dit plan realiseren we 6 twee-onder-één-kapwoningen in het centrum van Voorhout. De woningen zijn prachtig gelegen nabij de Boerhaavetuin, een monument van historische en sfeerbepalende waarde in Voorhout. De indeling van de wijk, aankleding en architectuurkeuze zijn gebaseerd op de bijzondere uitstraling van de directe omgeving.

Start verkoop: donderdag 1 november

Op 1 november a.s. staat de verkoopdocumentatie online op www.vanderhulstbouwbedrijf.nl/laantje-van-welgelegen. U bent deze middag tevens van harte welkom tussen 14.00 uur en 17.00 uur in ons verkoopcentrum Hooghkamer aan het Vivaldipark in Voorhout. De makelaars van Chantal Lefeber Makelaardij staan deze middag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Verkoop Laantje van Welgelegen

Heeft u interesse in een woning in Laantje van Welgelegen? Dan kunt u zich vanaf donderdag 1 november a.s. inschrijven door middel van het inschrijfformulier op onze website www.vanderhulstbouwbedrijf.nl/laantje-van-welgelegen. Of u kunt deze op 1 november tussen 14.00 uur en 17.00 uur ophalen bij ons verkoopcentrum aan het Vivaldipark 1 te Voorhout.

Verkoopprijzen

De twee-onder-één-kapwoningen hebben een verkoopprijs vanaf € 645.000,- VON.

Meer informatie over de verkoopprocedure zullen we binnenkort bekendmaken. Wilt u op de hoogte gehouden worden over dit project? Vult u dan het interesseformulier in op: www.vanderhulstbouwbedrijf.nl/laantje-van-welgelegen. Ook kunt u ons volgen op facebook!