Start verkoop De Plantage

De voorbereidingen voor project De Plantage in Voorhout zijn in volle gang. In deze fase realiseren we 14 luxe appartementen in Hooghkamer Voorhout. Hier is het heerlijk wonen voor echte levensgenieters. Op een plek waar u intens kunt LEVEN en optimaal GENIETEN.

De verkoopdocumentatie van De Plantage is beschikbaar op donderdag 15 juli a.s., inloop tussen 10.00 uur en 14.00 uur in ons verkoopcentrum Hooghkamer, Vivaldipark 1 in Voorhout. De prijslijst en het inschrijfformulier kunt u vanaf 15 juli ook downloaden op de website. De brochure ligt deze dag voor u klaar in ons verkoopcentrum en kunt u dan ook downloaden op de website. Laat u inspireren over wonen in De Plantage!

Wonen voor echte levensgenieters

Tijdens de start verkoop presenteren we de 14 luxe appartementen die we samen met het Rotterdamse architectenbureau Kokon hebben ontworpen. Het ontwerp is uniek en gebaseerd op de bollencultuur in de streek. De appartementen zijn heerlijk ruim en comfortabel.

Behalve het hoge afwerkingsniveau en mooie materiaalgebruik, hebben we de appartementen voorzien van ontzettend veel sfeer met mooie duurzame gevelstenen, toepassing van hout en veel glas. Hiermee halen we buiten echt naar binnen. De appartementen hebben een royale living en minimaal twee slaapkamers. Het balkon met uitzicht op het groene Dorpspark maakt het appartement helemaal af. Hier weet u dat u goed zit.

Locatie en tijdstip

Waar? Verkoopcentrum Hooghkamer, welke voor ons gerund wordt door Chantal Lefeber Makelaars, Vivaldipark 1 in Voorhout.
Wanneer? Donderdag 15 juli a.s. tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Er is voldoende parkeergelegenheid in het Strausspark of de omliggende buurt.

Kijk voor meer informatie op de projectpagina!