Start bouw project Kruishoorn is een feit!

In Lisse zijn we onlangs gestart met de bouw van de eerste fase van project Kruishoorn, een mix van woningen dicht bij het water van de Greveling. Natuurlijk hebben we deze mijlpaal gevierd met de kopers en betrokken partijen. De wethouder Kees van der Zwet en toekomstige bewoners gaven op woensdag 14 december jl. het feestelijke startsein voor de bouw door middel van een klap op de symbolische eerste paal. Symbolisch, want de heipalen van de woningen in project Kruishoorn zijn al in oktober de grond ingegaan. Inmiddels zijn we begonnen met het leggen van de begane grondvloeren.

Mooie mix Van der Hulst huizen

Het heeft een lange aanloop gehad, maar dat we nu gestart zijn met de bouw is een feit. We maken hier weer een prachtige plek om te wonen’, zegt Yvonne van der Hulst, directeur Van der Hulst Bouwbedrijf uit Lisse. ‘De kou kan ons vandaag niet deren. Dit heugelijke feit moet gevierd worden met alle kopers en betrokken partijen. Samen met het Noordwijkse architectenbureau Van Manen en STOL architecten uit Lisse zijn we gekomen tot een mooie combinatie van verschillende type woningen, zoals levensloopbestendige woningen, eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Niet alleen mooi, maar ook duurzaam wonen staat hier centraal. De woningen zijn allemaal heerlijk ruim en comfortabel en ook nog eens energiezuinig gebouwd. Ze hebben heel veel zonnepanelen en zijn optimaal geïsoleerd. De architecten hebben de woningen voorzien van een moderne en strakke uitstraling met sfeervolle details. Het hoge afwerkingsniveau en mooi materiaalgebruik maken de woningen helemaal af. Kortom, hier bouwen we fantastische toekomstbestendige Van der Hulst huizen!’

Voorbereidingen tweede fase Kruishoorn

Met deze eerste fase van project Kruishoorn is de woningbouw aan de Greveling bijna compleet. Van der Hulst Bouwbedrijf is volop bezig met de voorbereidingen voor de tweede fase  van het project. Met de tweede fase zetten we de punten op de i en is het Masterplan Greveling uitgevoerd. Voor meer informatie kun je terecht bij Chantal Lefeber Makelaars: www.chantallefeber.nl.