Open Huis 16 december a.s.

Te koop woningen De Kabel in Voorhout

Wonen in een sfeervolle eengezinswoning in de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout. Dat is wonen in een van de zeven nieuwbouwwoningen in project De Kabel. De woningen zijn reeds gebouwd door Van der Hulst Bouwbedrijf en dus direct klaar voor oplevering. Hier woont u heerlijk ruim, gasloos en energiezuinig. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de woningen te bezichtigen tijdens het Open Huis op zaterdag 16 december a.s. tussen 10.00 uur en 12.00 uur aan de Calla 51-61 in Hooghkamer Voorhout.

De zeven herenhuizen De Kabel zijn gelegen op een ideale locatie in de sfeervolle nieuwe woonwijk Hooghkamer in Voorhout. Er is hier een groen en waterrijk woongebied gerealiseerd met voor ieder wat wils. Aan de rand van de nieuwe, gezellige woonwijk én dicht bij het Dorpsplein. Wonen in Voorhout betekent wonen in een prachtige plaats waar u heerlijk thuiskomt in uw eigen wijk. Waar u de rust kunt ervaren, maar ook zo op de fiets of met de trein de drukte op kunt zoeken.

Wat kunt u verwachten tijdens het Open Huis op zaterdag 16 december a.s.?

De makelaars van Chantal Lefeber Makelaars staan deze zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur voor u klaar om u rond te leiden door de woningen in De Kabel. Bijzonder is dat u in dit project alleen de voordelen en niet de nadelen van het kopen van een nieuwbouwwoning ervaart. Zoals dubbele woonlasten, een lange overbrugging of extra kosten. Voor meer informatie over het Open Huis of de woningen neemt u contact op met Chantal Lefeber Makelaars via www.chantallefeber.nl of telefonisch via 0252 429 119.