Nominatie Duurzame 50

Wat een mooi nieuws bereikte ons vandaag. Yvonne van der Hulst, directeur van Bouwbedrijf Van der Hulst, is genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame 50! Deze prestigieuze award zet de meest duurzame persoon in de bouw- en vastgoedsector in het zonnetje.

Yvonne van der Hulst is bijzonder verrast en voelt zich enorm vereerd met de nominatie. ‘Ik heb een prachtig vak en ben trots op onze organisatie. Het is mijn ambitie om mensen en bedrijven te verbinden en hen te overtuigen van de gezamenlijke opdracht die voor ons ligt: het maximaal verduurzamen van de nog te realiseren woningen. Maar ook het transformeren van de bestaande woningbouwmarkt naar duurzame woningen. Daar ligt nog een grote opgave. Ik hoef hier dan ook eigenlijk niet meer aan toe te voegen dat wij alle nieuw te bouwen woningen sowieso gasloos bouwen. Ook zijn we inmiddels gestart met de introductie van Plus-op-de-Meter woningen. Over Plus Leven vertel ik meer tijdens mijn presentatie op Building Holland’.

De uitreiking van de award vindt plaats tijdens het Green Tie Gala op woensdag 18 april aanstaande tijdens Building Holland. Bekijk hier de lijst met de genomineerden. Voor meer informatie over het Plus-op-de-Meterconcept kun je onze stand bezoeken op Building Holland of stuur ons een mail: info@gjvanderhulst.nl!