Nominatie Bouwvrouw van het jaar!

Wat een geweldig bericht bereikte ons tijdens de afgelopen warme zomerdagen! We zijn enorm trots op de nominatie van onze directeur, Yvonne van der Hulst voor de Cobouw Bouwvrouw 2020. Samen met Dorien Staal (TBI Voorbij Prefab) en Yolanda van Rijswijk (Dura Vermeer) is zij geselecteerd uit ruim tachtig aanmeldingen.

Diversiteit, coaching, duurzaamheid en samenwerking zijn de elementen waarop de bouwvrouwen eruit springen. Wat hebben de vrouwen voor de bouw betekend? Hoe dragen ze bij aan diversiteit, aan het stimuleren van jonge generaties en aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken? Yvonne van der Hulst heeft dankzij haar ondernemerschap een substantiële bijdrage geleverd aan de betekeniseconomie. ‘Als je altijd doet wat je deed, dan krijg je wat je altijd kreeg’, is de kreet die zij graag hanteert.

Goed nieuws voor onze supporters: op 3 september om 15.00 uur wordt via een livestream op Cobouw.nl de winnaar bekendgemaakt. Kijkt u mee en moedigt u ons aan op afstand? Aanmelden kan op: https://form.cobouw.nl/aanmelden-livestream-bouwvrouw-van-het-jaar.