Digitaal feest: start bouw Spoordijk

De bouw van project Spoordijk in Hooghkamer Voorhout is gestart! Hier realiseren we 36 eengezinswoningen. Via een livestream vanaf de bouwplaats vierden de toekomstige bewoners op woensdag 10 maart jl. deze mijlpaal. De Teylingse wethouder Marlies Volten, makelaar Chantal Lefeber en Yvonne van der Hulst, directeur van ons bouwbedrijf gaven onder digitaal toeziend oog van de kopers het startsein voor de bouw!

Proosten op een voorspoedige bouw

De nieuwe wijk Hoogkamer in Voorhout nadert haar voltooiing met de 36 eengezinswoningen. Waar we in normale tijden samen met kopers een start bouw altijd groots op de bouwlocatie vieren, liet de huidige situatie met corona dat deze keer niet toe. Dankzij de livestream konden de toekomstige bewoners toch samen digitaal proosten op een voorspoedige bouw en ook kort kennis maken met elkaar.

Ontwikkelingen in Hooghkamer Voorhout

Als alles volgens plan verloopt, worden de eerste huizen in project Spoordijk medio voorjaar 2022 opgeleverd. Maar eerst staat komende zomer de oplevering van de vrijstaande woningen en twee-onder-een-kappers in Eilandenrijk en De Kreken in Hooghkamer op de planning. Deze woningen worden Plusleven gerealiseerd. Met een Plusleven woning kan energie opgewekt, gebruikt en uitgewisseld worden met andere energiegebruikers.

Laatste appartementen en herenhuizen in verkoop

In de zomer van 2021 start de verkoop van de laatste 14 luxe appartementen en 7 statige herenhuizen in de wijk Hooghkamer. Heeft u interesse? Meld u aan op www.hooghkamer-voorhout.nl