Kom jij ons leuke team versterken?

Heb jij affiniteit met duurzame bouwprojecten en ben jij uit het juiste hout gesneden om een bouwproces zo goed mogelijk voor te bereiden en te organiseren? Dan is de vacature van projectleider binnen ons innovatieve bouwbedrijf echt iets voor jou!

Ervaren projectleider

Als projectleider bij Van der Hulst Bouwbedrijf houd jij je bezig met verschillende projecten. Wij kennen een grote diversiteit aan werkzaamheden. Zo bouwen wij vanuit eigen ontwikkeling, doen we mee aan tenders en verkrijgen we werk uit de markt. Denk hierbij aan seriematige nieuwbouw, villabouw en renovatiewerkzaamheden. We creëren samen met jou de functie waarin jij het beste tot je recht komt en energie van krijgt!

Duurzaamheid staat bij ons voorop: wij integreren high-end innovaties in onze projecten, houden ons bezig met biobased houtbouw en hebben een visie ontwikkeld op het realiseren van duurzame gemeenschappen. Hopelijk wil jij net zo graag als wij impact maken op deze wereld door te streven naar duurzame verandering in de bouw.

Wat bieden wij?

– Een mooi salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
– Veel afwisseling in het werk
– Een auto, telefoon en laptop van de zaak
– Uitdagende, innovatieve en duurzame projecten
– Flexibele werktijden
– Een prettig werkklimaat

Is de functie van projectleider iets voor jou en bouw jij graag mee aan de ontwikkeling van ons bedrijf? Klik dan hier voor meer informatie en solliciteren!