Hoogtepunt De Plantage

Op donderdag 22 september jl. vierden we het hoogste punt op de bouw van project De Plantage, 14 luxe appartementen in Hooghkamer Voorhout. Er is hier ontzettend veel werk verricht. Dus dat moest gevierd worden. Dit deden we samen met onze collega’s, onderaannemers en Piepers en Rund!

Bouw op rolletjes

‘Op dit moment maken we de buitengevel en het dak van het appartementencomplex wind- en waterdicht. De komende weken gaan de metselaars verder met het ophalen van het metselwerk. En daarna starten onze vakmensen met de gevelbetimmeringen. Binnen zijn we inmiddels begonnen met de afbouw van de appartementen’, vertelt Aad, de uitvoerder van het project. De bouw loopt hier op rolletjes.

Bereikbaarheid

Leuke feit: onlangs is de Noordelijke Randweg open gegaan. De weg loopt om de nieuwe wijk Hooghkamer heen en zorgt voor een verkeersveiliger centrum van Voorhout en een beter bereikbaarheid voor de auto, fiets en het openbaar vervoer. Ook is er een ecologische verbindingszone van maar liefst 26.000 vierkante meter aangelegd. De nieuwe weg zorgt ervoor dat je binnen no time in Noordwijk bent.