Groen, groener, groenst

In de woonwijk Hooghkamer in Voorhout besteden we ontzettend veel aandacht aan groen. Het zou natuurlijk geweldig zijn als het groene karakter in de wijk ook wordt toegepast in de tuinen van de toekomstige bewoners van de eengezingswoningen in Spoordijk. Onze tuinarchitect Joost Vos is met deze input aan de slag gegaan en heeft op ons verzoek vrijblijvend een mooi tuinontwerp voor de woningen gemaakt. Wilt u meer weten over geweldig wonen in Spoordijk? Er zijn nog enkele woningen te koop! www.spoordijk-voorhout.nl

Groen karakter

De parkachtige omgeving, veel ruimte voor groen en diversiteit van woningen in Hooghkamer sluiten straks heel goed op elkaar aan. Er is een plan voor duurzame beplanting, nestjes voor zwaluwen en een paddenpoel in de wijk.  Zo wordt een toekomstbestendige leefomgeving gerealiseerd. De heerlijke achtertuin van de woningen in project Spoordijk biedt voldoende ruimte om het groene karakter van de wijk toe te passen in de tuin door middel van een mooie loungeplek in combinatie met veel planten en bloemen.

Tuinontwerp Spoordijk

Met het inspirerende tuinontwerp van Joost Vos kunnen we de toekomstige bewoners  nog meer enthousiasmeren voor een groene tuin. Het ontwerp maakt wonen in Spoordijk vast en zeker nog geweldiger! Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijkt u hier het schetsontwerp en onderstaand de impressie! Of kijkt u eens op www.vostuinenlandschap.nl voor meer informatie over een groen tuinontwerp!