Deelmobiliteit in de wijk

In de wijk Singels in Hooghkamer Voorhout maken wij sinds enige tijd samen met Beelen Mobility deelmobiliteit mogelijk als onderdeel van ons concept Energierijk Wonen. Hiermee spelen we in op de noodzakelijke energietransitie en veranderende mobiliteitsbehoeften. In de wijk staan  twee comfortabele deelauto’s (Peugeot e-2008) die met de app kunnen worden gereserveerd, betaald en geopend. Deze duurzame mobiliteitsoplossing is momenteel bedoeld voor de bewoners van de woonwijk Singels in Hooghkamer Voorhout.

Inloopspreekuur

Wil je meer weten over deelmobiliteit in de wijk Singels? Of heb je wellicht een vraag over de volledig elektrische deelauto’s? Tijdens een van onze spreekuren vertellen we je hier graag meer over. Je bent van harte welkom op ons spreekuur op donderdag 18 of 25 januari tussen 18.30 uur en 20.30 uur op ons verkoopkantoor aan het Vivaldipark 1 in Voorhout.

Balans in het netwerk

De deelauto’s in de wijk Singels worden opgeladen met duurzaam opgewekte energie op het moment dat het (meer dan) voldoende beschikbaar is. De energiemanagementsoftware van EF-Concepts stuurt de energiestromen in de wijk en zorgt hiermee voor balans in het netwerk. Energiemanagementsoftware die adviseert en kijkt wanneer energie beschikbaar, goedkoop en duur is. En bepaalt wanneer energie geparkeerd wordt in de buurtbatterij, in de twee elektrische deelauto’s van Beelen Mobility, de woningen zelf wordt ingebracht, of wordt verkocht aan de markt.