Bouwplaats Plus-op-de-Meter woningen open voor publiek

Heb je interesse in een technisch beroep en ben je benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken? Op zaterdag 15 juni aanstaande ben je van harte welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen bij het Plusleven project De Wals nabij het Strausspark, Hooghkamer in Voorhout. Tijdens de Dag van de Bouw zijn op plekken in heel Nederland bouwplaatsen te bezoeken waarvan normaal gesproken de deuren gesloten zijn. Het bouwproject De Wals is zaterdag 15 juni van 11.00 tot 13.00 uur geopend. De toegang is gratis. Kom langs en maak kennis met de totstandkoming en engineering van deze bijzondere woningen!

Wonen met een plus

In de nieuwe groene wijk Hooghkamer realiseert Van der Hulst Bouwbedrijf 33 Plus-op-de-Meter (POM) woningen in project De Wals. De huizen leveren meer energie op dan dat ze verbruiken. Dit is het eerste totaalconcept voor duurzame woningen die energie opwekken. Vanuit Plusleven is een oplossing ontwikkeld voor de energievoorziening van de toekomst.

Dag van de Bouw

Op de Dag van de Bouw kun je kennismaken met het bouwproces van deze bijzondere woningen. Uiteraard staan we deze dag voor je klaar om je alles te vertellen over de Plusleven woningen. Yvonne van der Hulst, directeur Van der Hulst Bouwbedrijf: ´Er valt bij ons een hoop te zien op 15 juni. Jong en oud is van harte welkom. Iedereen die zich afvraagt wat er toch altijd op die bouwplaats gebeurt en wat er bij de voorbereiding en totstandkoming van een bouwproject komt kijken, is van harte uitgenodigd om langs te komen.´

Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op www.dagvandebouw.nl.