Bouw je mee aan een mooie toekomst?

Wil jij je vakdiploma halen en een opleiding combineren met werken bij een innovatief en duurzaam bouwbedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een erkend leerbedrijf en werken samen met Bouwmensen West te Leiden en Bouwmensen Midden-Holland te Hoofddorp.

Ga je bij ons aan de slag als leerling timmerman / timmervrouw, dan ga je één dag per week naar school. De overige vier dagen doe je jouw vaardigheden op in de praktijk binnen ons bouwbedrijf. Je krijgt bij ons alle ondersteuning die nodig is voor de 2-jarige mbo-opleiding timmerman niveau 2. Met een opleiding doorgroeien naar niveau 3 of kader behoort ook tot de mogelijkheden!

Wij zijn een familiebedrijf in het hart van de Duin- en Bollenstreek. Geen alledaags bouwbedrijf. We zoeken voortdurend naar ruimte om te groeien. Dit maakt dat we vooroplopen. Vernieuwingen aanbrengen in onze branche. Dat allemaal vanuit vakmanschap.

Word jij onze nieuwe collega?

We zoeken collega’s die samen met ons alle aspecten van het nieuwe bouwen willen mee ontwikkelen. Bouw je mee aan een mooie toekomst, voor jezelf en voor Nederland? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze vacaturepagina. Of neem contact op met Yvonne van der Hulst op tel. 0252 210 031 of stuur een mail naar info@vanderhulstbouwbedrijf.nl. En kom eens langs op ons kantoor in Lisse om kennis te maken!