Terug naar overzicht

Spoordijk – Verkocht

Geweldig wonen in Voorhout

Energierijk wonen! Dat maken we mogelijk in ons nieuwbouwproject Spoordijk. In deze woonwijk zorgen we voor de perfecte harmonie tussen ontspanning en energie opdoen. Ontladen en opladen: thuiskomen om na een drukke dag te ontladen, maar ook weer op te laden om eropuit te trekken. Compleet wonen waar comfort een hoge standaard heeft.

In de woonwijk Hooghkamer vind je veel groen en water. De opzet van de wijk is open en ruim. Samen met architectenbureau Van Manen creëren we met veel plezier jouw woongeluk. Dat heeft geresulteerd in een uniek ontwerp speciaal voor deze wijk. Een energierijke woning, gasloos en voorzien van heel veel zonnepanelen die een plus aan energie geven en zorgen voor een positieve bijdrage aan het milieu. Volledig FSC gecertificeerd en opgenomen in het landelijke register Groenverklaringen met hierdoor de voordelen van het afsluiten van een groene hypotheek.

Geweldig wonen in Spoordijk!

Geniet van veel leefruimte

De eengezinswoningen zijn ruim en comfortabel en minimaal ca. 9.40 m diep (zonder een uitbouw) en ook nog eens heel energiezuinig gebouwd. Wonen in Spoordijk is wonen met veel leefruimte, badend in licht en comfort. Behalve het hoge afwerkingsniveau en mooi materiaalgebruik hebben we de woningen voorzien van ontzettend veel sfeer door de mooie gevelsteen, wisselende kapvormen en roedeverdeling in de ramen. Ook de openslaande deuren zorgen voor een warm en gezellig gevoel. Bij het woningtype Lavendel maken het Frans balkon en de bijzondere pergola met ruimte in de voortuin voor bijvoorbeeld de (bak)fiets dit gevoel compleet.

De charmante erker zorgt hiervoor bij het woningtype Klaproos. Alle woningen hebben een diepe achtertuin en een woonoppervlakte vanaf 129 m2. In de basis hebben de woningen 3 royale slaapkamers en op de vrij indeelbare zolder is een 4e kamer mogelijk bijvoorbeeld als thuiskantoor. Hier weet je dat je goed zit!

Verkoopprijs vanaf € 460.000,- v.o.n.

Blok 5 Vooraanzicht

Klaproos

Mooi en royaal wonen met charmante erkers aan de voorgevel van de woning.

Naar type
Blok 3

Lavendel

Sfeervolle eengezinswoningen met bijzondere pergola en Frans balkon.

Naar type

Lekker naar buiten

In de nieuwe woonwijk Hooghkamer is het fijn buiten wonen. Extra bijzonder is dat de wijk Spoordijk  (de laatste fase van Hooghkamer) vlakbij het groene dorpsplein ligt. Diverse woningen liggen ook  direct aan het plein. In de omgeving heb je voldoende uitdaging voor jong en oud. De vele plekken waar kinderen kunnen ravotten zoals het ontdekkingseiland of het kindvriendelijke speelhof zorgen voor voldoende verleiding om buiten te spelen. En ook bewegen is hier ideaal. Een stukje hardlopen langs de weilanden aan de overkant of door het park Hooghkamer. En weet je dat je met de fiets binnen de kortste keren op het strand of in het bos bent? Deze liggen op slecht 15 fietsminuten afstand van Spoordijk. Of fiets de andere kant op richting het water van de Kagerplassen. Het licht van al dat water in de buurt geeft je continu dat heerlijke vakantiegevoel.

Spoordijk

Op weg in Voorhout

In Voorhout is het heerlijk wonen. Er is een gezellig centrum met leuke winkels, restaurantjes en cafeetjes. Ook zijn er veel basisscholen, middelbare scholen en sportvoorzieningen in de buurt. Het ligt in het hart van de prachtige Bollenstreek, dichtbij Noordwijk en Sassenheim. Via de snelweg ben je zo in Leiden, Den Haag of Amsterdam. En met het NS-station in de buurt zit je met de trein binnen een half uur in Den Haag of Haarlem.

In verkoop

Heeft u interesse in geweldig wonen in Spoordijk? Vult u dan het inschrijfformulier bij downloads in. Of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Chantal Lefeber Makelaars via tel. 0252 429 119 of info@chantallefeber.nl

Situatiekaart

Blijf op de hoogte van nieuws over project Spoordijk.
Vul het formulier in!

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Informatie en verkoop

Chantal Lefeber Makelaars

Chantal Lefeber Makelaars

Heeft u een vraag voor Van der Hulst
Bouwbedrijf?

Neem contact op