Van der Hulst Bouwbedrijf

Langs de Kreken

[wonderplugin_gridgallery id=1]

Uniek wonen in Voorhout

Langs de Kreken bestaat uit 17 prachtige complete woningen aan het water: 5 vrijstaande villa’s, 8 vrijstaand geschakelde villa’s en 4 twee-onder-een-kapwoningen. Op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam en Den Haag. Living the dream… Beleef wonen in Langs de Kreken nu al met onderstaande video.

Natuur, water & thuis

Want stelt u zich eens voor, wonen in een prachtige ruime woning met privé strand in een heerlijk groene buurt. De luxe twee-onder-een-kapwoningen en villa’s in Langs de Kreken zijn ontworpen onder architectuur van Van Manen uit Noordwijk. Het unieke design maakt elke woning even bijzonder.

Eilandenrijk
In Langs de Kreken zijn er twee soorten bouwstijlen die stedenbouwkundig en architectonisch zijn ingezet. Eilandenrijk met een mix van vrijstaand en twee-onder-een-kap waarbij strakke lijnen en gebruik van natuurlijke materialen kenmerkend zijn. Zoals de plint van de woningen die wordt uitgevoerd in natuursteen look en de houten lamellen die voor zonwering in het gevelbeeld zijn verwerkt.

De Kreken
Langs de rand boven het eiland, De Kreken, hebben de herenhuizen aan de voorzijde uitzicht op het dorpsplein. De achtergevel geeft uitzicht op het water. Hier is een mix van vrijstaande en vrijstaand geschakelde villa’s. De vrijstaand geschakelde villa’s zijn op de begane grond met elkaar verbonden, waardoor zij een heel eigen karakter krijgen. De veranda aan de achterzijde en het balkon aan de voorzijde geven de woning nog meer sfeer.

Schrijf u nu in via het interesseformulier!

Slim wonen, uniek in het topsegment!

Voor alle woningen geldt dat zij met ons Plus-op-de-Meter concept uitgevoerd kunnen worden. Dit betekent sowieso gasloos, maar ook nog eens heel energiezuinig gebouwd. Geniet van waterrijk wonen in luxe en volledige familiehuizen voorzien van mooi design. Woningen die klaar zijn voor de toekomst. 2030 begint nu!

Interesse in wonen in Langs de Kreken

Heeft u interesse in wonen in Langs de Kreken? Dan kunt u zich inschrijven door middel van het inschrijfformulier op onze website. Het volledig ingevulde inschrijfformulier kunt u inleveren op het kantoor van Chantal Lefeber Makelaardij, Heereweg 211 in Lisse of per mail versturen naar e-mailadres: info@chantallefeber.nl.

Verkoopprijzen van € 695.000,- tot € 895.000,- v.o.n.

Interesseformulier

Wilt u op hoogte gehouden worden van nieuws over het plan Langs de Kreken? Vult u dan onderstaand formulier in:

Geslacht
ManVrouwOverig

Voornaam

Achternaam

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik ben akkoord met de privacyverklaring

captcha

Vul de bovenstaande captcha in