Van der Hulst Bouwbedrijf

Langs de Kreken

[wonderplugin_gridgallery id=1]

Coming soon!
Waterrijk wonen in Langs de Kreken Voorhout

We zijn er bijna klaar voor en daarom informeren wij u alvast over comfortabel wonen in ons project ‘Langs de Kreken’ in project Hooghkamer te Voorhout! Wij zijn enorm enthousiast over de mooie ontwerpen en laten u daarom heel graag alvast de eerste impressies van de 5 vrijstaande woningen, 8 vrijstaand geschakelde woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen zien.

Fraai wonen aan het water

Want stelt u zich eens voor, wonen in een prachtige ruime woning in een heerlijk groene buurt direct gelegen aan het water. De fraaie twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in Langs de Kreken zijn ontworpen onder architectuur van Van Manen uit Noordwijk. De verschillende bouwstijlen maken elke woning even bijzonder.

In Langs de Kreken zijn er twee soorten stijlen die stedenbouwkundig en architectonisch zijn ingezet. Enerzijds het eiland met een mix van vrijstaand en twee-onder-een-kap waarbij strakke lijnen en gebruik van natuurlijke materialen kenmerkend zijn. Zoals de plint van de woningen die wordt uitgevoerd in natuursteen en de houten lamellen die voor zonwering in het gevelbeeld zijn verwerkt.

Langs de rand boven het eiland hebben de woningen aan de voorzijde uitzicht op het dorpsplein, het hart van SINGELS in Hooghkamer. De achtergevel geeft uitzicht op het water en hier is een mix van vrijstaande en vrijstaand geschakelde woningen. De vrijstaand geschakelde woningen zijn op de begane grond met elkaar verbonden, waardoor zij een heel eigen karakter krijgen en de hoofdvorm mooi behouden blijft. De veranda aan de voorzijde en achterzijde geeft de woning nog meer sfeer en aan de voorzijde wordt deze gecombineerd met een balkon.

Slim wonen, klaar voor de toekomst

Voor alle woningen geldt dat zij met ons Plus-op-de-Meter concept uitgevoerd kunnen worden. Hiervoor hebben wij onlangs de Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs Wonen ontvangen! Dit betekent sowieso gasloos, maar ook nog eens heel energiezuinig gebouwd.

Geniet van waterrijk wonen in ruime familiehuizen die klaar zijn voor de toekomst. 2030 begint nu!

De woningen zullen aan het einde van het eerste kwartaal van 2019 in de verkoop gaan. Wilt u op de hoogte blijven, schrijf u dan in via onderstaand formulier.

Interesseformulier

Wilt u op hoogte gehouden worden van nieuws over het plan Langs de Kreken? Vult u dan onderstaand formulier in:

Geslacht
ManVrouwOverig

Voornaam

Achternaam

Postcode

Woonplaats

E-mailadres

Ik ben akkoord met de privacyverklaring

captcha

Vul de bovenstaande captcha in