Van der Hulst Bouwbedrijf

Nieuws en blog

In de rij voor een nieuwe woning!

Een ongewoon tafereel: op donderdag 10 december jl. stond een groot aantal geïnteresseerden in de rij voor de Start Verkoop van 40 woningen van het type Sonate. Deze sfeervolle eengezinswoningen worden gerealiseerd in het nieuwbouwproject Hooghkamer in Voorhout. Een positief signaal! Is het vertrouwen in de woningmarkt terug?

Deze avond ging de eerste fase bestaande uit 40 eengezinswoningen van de in totaal 68 te bouwen woningen van het type Sonate in de verkoop. Een groot aantal geïnteresseerden had zich al in de vroege morgen verzameld voor Cheers in Voorhout. Want wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Een situatie die al lange tijd niet meer voorgekomen is. Is dit een kwestie van meer vertrouwen in de woningmarkt of is er iets anders aan de hand? Na het openen van de deuren werd in een recordtijd, maar liefst 90{f1118b783301d407486e0c8ebce41e879bcdc6c606633f252f9074362cbfc7c0} van de woningen geopteerd.

Inspelen op woonwensen
´Blijkbaar is er veel vraag naar en behoefte aan eengezinswoningen die kwalitatief en duurzaam gebouwd worden. Mensen durven weer een woning te kopen. Daarbij spreken de architectuur van de woningen met wisselende kappen, de sfeervolle veranda´s en diversiteit in tuinen geïnteresseerden enorm aan. Ook de groene omgeving en de ligging vlakbij een park, waar ook de appartementen Cantate zullen verrijzen, is een plus voor veel mensen. Een plek waar jong en oud veel plezier kunnen beleven. Bij de ontwikkeling van Hooghkamer is veel aandacht besteed aan de stijl van de woningen in combinatie met de omgeving. Het is heel mooi om te zien dat er zo veel belangstelling voor de woningen is’, aldus Yvonne van der Hulst, directeur/eigenaar van Bouwbedrijf GJ van der Hulst.

Wonen in Hooghkamer
Wonen in Hooghkamer biedt veel mogelijkheden. Er is veel diversiteit in het aanbod van woningen. Van prachtige appartementen aan het PARK tot eengezinswoningen in DORP. Meer informatie: www.cantate-voorhout.nl of www.sontate-voorhout.nl.
Informatieverstrekking over de woningen Sonate