Van der Hulst Bouwbedrijf

Nieuws en blog

Gezond en comfortabel wonen

Gezondheid, comfort, energie en milieu zijn volledig geïntegreerd in het bouwproces van de twee-onder-een-kapwoning in Voorhout, project Hooghkamer Noordhout West. Het creëren van een samenhangende balans tussen alle elementen die invloed hebben op het woon- en leefklimaat en duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Een goede binnenluchtkwaliteit kan bijvoorbeeld ziekten voorkomen. Een combinatie van natuurlijke en mechanische ventilatie levert in het algemeen de beste energieprestatie en wordt als gezonder ervaren. Ons uitgangspunt bij het duurzaam bouwen van onze woningen en gebouwen is respect voor mens en milieu. Met deze manier van bouwen brengen wij de visie van Active House in de praktijk en spelen wij in op de bouw van morgen!

In deze woning is gebruik gemaakt van het systeem ClimaRad EPMaX voor een optimaal resultaat van de binnenluchtkwaliteit, waarbij energiebesparing gemaximaliseerd is. Daarnaast is de berging/garage van de twee-onder-een-kapwoning voorzien van een EV-BOX (wandmodel) oplaadstation voor een elektrische auto. Het oplaadstation is geschikt voor alle automerken. Voor alle woningen in Noordhout-West is gekozen voor Monier dakbedekking met een geïntegreerd zonne-energiesysteem Stafier. Een mooie combinatie tussen duurzaamheid en design.

ClimaRad

Ecotap

PV-panelen