Van der Hulst Bouwbedrijf

Nieuws en blog

Eigentijds én betaalbaar wonen in Cantate

Advertentie-met-wooncheque1-298x300-1466689927

Wil je eigentijds en betaalbaar wonen? Dan is een appartement in complex Cantate in Voorhout een uitgelezen kans. Met schitterend uitzicht op het park kun je hier heerlijk genieten. Snelle beslissers voor appartement type 3 ontvangen een wooncheque t.w.v. € 1.500,-!

Het plan Cantate staat als het ware met haar voeten in het groen. Letterlijk omdat het groen vanuit het park zal doorlopen tot aan de gevelstenen. Figuurlijk groen omdat duurzaamheid een belangrijke rol heeft gespeeld in het ontwerp; het appartement zal worden voorzien o.a. van triple beglazing en hoogwaardige isolatie en de openbare ruimtes zoals hal en entree zullen voorzien zijn van led verlichting. Bij de keuzes van materiaal zoals gevelstenen is er ook kritisch gekeken naar de duurzaamheid en de effecten op de lange termijn.

Voor de snelle beslissers voor Type 3 is er nu een speciale actie. Je ontvangt een wooncheque
t.w.v. € 1.500,-. Samen met de interieurspecialist van HuisMakeOver duik je in de nieuwste trends, tips en adviezen op het gebied van interieur. Zij vertalen jouw wensen in een plan en creëren zo jouw droominterieur. Schrijf je nu snel in via www.cantate-voorhout.nl!