Van der Hulst Bouwbedrijf

Nieuws en blog

Dubbel feest in Hooghkamer Voorhout

Woningen geschikt voor iedereen, dat is wat we voor ogen hebben met de Taxus-woningen in het nieuwbouwproject Hooghkamer, Noordhout West in Voorhout. Deze week zijn de eerste woningen van het type Taxus opgeleverd. De nieuwe bewoners ontvingen hun sleutel uit handen van Jan van de Berg, vakman bij ons bouwbedrijf.

Een lot uit de loterij
Ruim een jaar geleden zijn de bouwactiviteiten van de elf Taxus-woningen gestart. De woningen zijn uniek omdat je compleet kunt wonen op de begane grond. De woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer vind je beneden. Dit zorgt ervoor dat de woningen behalve voor starters, ook zeer geschikt zijn voor senioren. Je kunt er je hele leven wonen. Dit is voor de familie Appelman een van de redenen geweest om zich in te schrijven voor de woning. Zij zijn de nieuwe bewoners en kijken er naar uit om in hun nieuwe woning te gaan wonen. Ria Appelman: ‘Met dit huis gaat onze woonwens in vervulling. Door de extra slaapkamers en tweede badkamer op de eerste verdieping kunnen kinderen en kleinkinderen eenvoudig komen logeren. Dat is heel handig met een grote familie. De woningen zijn werkelijk een lot uit de loterij.’

Welverdiend pensioen
Timmerman Jan van de Berg heeft meegebouwd aan de Taxus-woningen. Ook voor hem is het vandaag feest. Met het overhandigen van de sleutel, begint zijn pensioen na een prachtige carrière van 45 jaar bij Bouwbedrijf GJ van der Hulst. Een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij zal gaan. ‘Met zijn handen zijn prachtige gebouwen neergezet. Villa´s, eengezinswoningen, appartementen, te veel om op te noemen. Maar ook als leermeester heeft hij veel vakmensen opgeleid en begeleid. Jan is bij mijn vader Gerard van der Hulst in dienst gekomen en heeft mij nog in de wieg zien liggen. In de afgelopen 45 jaar hebben we samen veel meegemaakt en we gunnen hem van ganser harte een welverdiend pensioen. Toen Jan 40 jaar bij ons in dienst was, hebben we er een feestje van gemaakt en dat gaan wij nu weer doen. Maar dat we hem gaan missen in ons bedrijf dat staat als een paal boven water!’, aldus Yvonne van der Hulst, eigenaresse Bouwbedrijf GJ van der Hulst.
SleuteloverdrachtTeam GJ van der Hulst en kopers