Van der Hulst Bouwbedrijf

Nieuws en blog

10 december start verkoop eengezinswoningen Sonate in Voorhout

Op donderdag 10 december aanstaande vindt de START VERKOOP van het nieuwbouwproject Sonate met 40 eengezinswoningen plaats. U bent van harte welkom tussen 19.00 uur en 21.00 uur in Cheers, Herenstraat 106 in Voorhout.

Tijdens deze avond gaan de eerste veertig woningen van het mooie project Sonate, Hooghkamer Voorhout in de verkoop. De sfeer van de architectuur van de woningen doet denken aan de jaren 30, maar dan in een wat moderner jasje. De variatie in woningtypes, wisselende kappen, veranda’s en voortuinen met verschillende dieptes zorgen voor een prettig, gevarieerd straatbeeld. Kortom, prettig dorps wonen en van alle gemakken voorzien.

Hoe gaat de start verkoop ‘Sonate’ in zijn werk?
Wij zijn donderdagavond 10 december samen met de makelaar aanwezig om uw persoonlijke vragen over de woningen en bouw te beantwoorden. Een interieurspecialist van HuisMakeOver staat tijdens de START VERKOOP voor u klaar om u te informeren over de laatste interieurtrends en -tips. Tijdens deze avond is de verkoopdocumentatie met plattegronden, prijslijst en inschrijfformulier beschikbaar. Kijkt u deze avond ook eens naar de kopers-afwerkingopties, een uniek concept voor het meefinancieren van de afwerking.

Heeft u interesse in een woning?
Dan kunt u vanaf deze avond een optie nemen op een woning. Neemt u een kopie van uw geldig legitimatiebewijs mee. Ook vragen wij u het ingevulde inschrijfformulier in te leveren (het formulier ligt deze avond voor u klaar of kunt u vanaf maandag 7 december downloaden op www.sonate-voorhout.nl). Wij adviseren u om alvast een vrijblijvende afspraak te maken met een hypotheekadviseur voor een indicatie van het bedrag dat u kunt lenen.

Aan dit project hebben wij De Hypotheker gekoppeld, ook zij zijn deze avond aanwezig. U kunt bij hun een (vrijblijvende) afspraak plannen om een financiële check te doen voor de haalbaarheid van het kopen van één van deze woningen. Voor ons is het belangrijk om geen vertraging op te lopen met opties, waarbij het achteraf niet haalbaar bleek om tot koop over te gaan. Wij hopen hierbij op uw begrip.

Na het checken van de haalbaarheid zullen wij uw optie omzetten in een aankoop. Dit betekent dat we zullen overgaan tot het maken van een koop-/aanneemovereenkomst. Chantal Lefeber Makelaardij zal tegen die tijd contact met u opnemen om de resterende gegevens bij u op te vragen. Uiteraard zal er na een uitgebreide uitleg worden overgegaan tot het ondertekenen en definitief maken van de aankoop van uw prachtige nieuwe woning.

Kijk voor meer informatie op www.sonate-voorhout.nl en volg ons op facebook!
4834-Voorhout-Hooghkamer-impressie (1) Blok 1 kl
4834-Voorhout-Hooghkamer-impressie (2) Blok 2 kl